4 Ocak 2015 Pazar

Apple’dan iPhone 6s Mini Gelecek Mi?!!


Apple’ın bu sene 4 inç ekranlı bir model çıkaracağına dair söylentiler giderek artıyor.
Apple tarafından çıkarılan iPhone 6 ve iPhone 6 Plus modelleri, daha öncekilere göre çok daha büyük ekranlı tasarlanmışlardı. Bu yüzden büyük ekran isteyen ancak Apple markasından da vazgeçmek istemeyen kullanıcıların büyük ilgisini çektiler, beklenen satış rakamlarını rahatlıkla yakaladılar.
Ne var ki daha küçük ekranlı iPhone kullanmaya alışmış olan ciddi bir kesim de var. Bunların ekran boyutlarındaki büyümeden memnun olmadıklarının, Apple’ın yaptırdığı pazar araştırmalarında ortaya çıktığı söyleniyor. Bu yüzden de Apple’ın yakın bir zamanda 4 inç ekranlı bir iPhone modeli çıkaracağına dair ciddi söylentiler var.
Buna göre Apple’ın 2015 yılında iPhone 6S modelini çıkarırken, bir de iPhone 6S Mini modeli piyasaya süreceği bekleniyor. Bu modelin tasarım olarak diğerlerinden pek farkı olmayacak. Ancak bazı bileşenler daha ucuzlarıyla değiştirilerek daha düşük fiyatlı bir tasarım ortaya çıkarılacak. Sızan bilgilere göre Apple 2015 yılında bu modelden en az 10 milyon adet satmayı düşünüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder