13 Ocak 2015 Salı

Hitman Bu Yıl Geri Dönebilir!!!!


Oyun tarihinin en sevilen serilerinden biri olan Hitman, bu yıl yeni bir oyunla geri dönebilir.

Yapımcı IO Interactive firması tarafından yapılan bir açıklama, yeni bir Hitman oyununun bu yıl içinde piyasaya çıkacağını ortaya koydu. En son 2012 yılında çıkan Hitman: Absolution hayli başarılı olmuştu. 2014 başında ise yeni bir oyunun yapılacağı duyurulmuş, ancak sonrasında bir haber çıkmamıştı.
IO Interactive’in resmi Twitter hesabından gelen bir tweet, oyunla ilgili daha fazla bilginin çok yakında resmen açıklanacağını müjdeledi. Oyun hakkında daha önce yapılan bazı açıklamaların dışında henüz bilinen çok fazla detay mevcut değil.
Geçmişte yapılan açıklamalar bize yeni oyunun daha açık bir dünya ve daha fazla serbestlik sunacağını gösteriyor. Agent 47 bu kez dünya çapında işlere çıkacak ve her görevin nasıl geçileceği oyuncunun tarzına bağlı olarak hayli değişecek.
Yeni oyunda bir öncekinde kullanılan Glacier 2 grafik motorunun daha da geliştirilmiş bir versiyonunun kullanılacağı biliniyor. Ayrıca oyunculara kendi görevlerini oluşturma imkanı sunan Contracts Mode yeni oyunda da bulunacak. Eskisinden farklı olarak, Agent 47’nin envanteri çok daha gerçekçi boyutlarda tutulacak. Yeni oyun PC, PS4 ve Xbox One için aynı zamanda çıkarılacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder