10 Mart 2015 Salı

Apple Bugüne Kadar 700 Milyon iPhone Sattı!!!!!

Apple’ın popüler akıllı telefon serisi, dünya çapında 700 milyondan fazla sattı.

Apple’ın iPhone’u için en popüler akıllı telefon modellerinden biridir desek yanlış olmaz. Pek çok kişi için akıllı telefon çağını başlatan iPhone, aradan geçen yıllarda kendisine pek çok güçlü rakip edinmiş olsa da, istikrarlı yükselişini koruyor. San Francisco’da Apple’ın düzenlediği Spring Forward etkinliğinde duyurulduğu üzere şimdiye kadar dünya çapında 700 milyon iPhone satıldı.
Tim Cook tarafından duyurulan bu haber, teknoloji sektörü için oldukça ilgi çekici. iPhone gibi premium müşterileri hedef alan bir cihazın 700 milyon satış rakamına ulaşması, cihazın başarısını gösterdiği gibi, aradan geçen yıllarda kendi sadık kitlesini oluşturduğu anlamına da geliyor.
iPhone’un bu başarısı, Apple’a sanıldığından daha fazla fayda sağlıyor zira iPhone markasının yükselişi, beraberinde diğer Apple ürünlerine olan ilgiyi de arttırmış durumda. Mac ve iPad gibi diğer Apple cihazları iPhone’un popülerliği sayesinde hem kolayca tanınıyor ve geniş kullanıcı kitlelerine ulaşıyor.
iPhone ailesinin son üyeleri, geçtiğimiz aylarda piyasaya sürülen iPhone 6 ve 6 Plus modelleri. Satışa sunuldukları haftada 10 milyon ünite satan iPhone 6 ailesinin bu başarısı, iPhone markasının etkisini gözler önüne seriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder