20 Haziran 2015 Cumartesi

Fallout 4 Beklenenden Çok Daha Büyük Olacak!!!!!

Bethesda tarafından E3 fuarında tanıtılan Fallout 4, Skyrim’den dört kat daha büyük bir alan üzerine kurulacak.

Bethesda’nın merakla beklenen yeni kıyamet sonrası RPG’si Fallout 4, E3 fuarında detaylı olarak tanıtıldı. Fallout 4, Skyrim’de kullanılan oyun motorunun çok geliştirilmiş bir versiyonu üzerine kuruluyor. Oyun haritası Skyrim’dekine kıyasla dört kat daha büyük olacak, Boston ve çevresini temel alacak.
Önceki Fallout oyunlarına göre çok daha derin bir crafting sistemi barındıran oyunda, kendi silahlarımızı modifiye etmekten tutun da, kendi yerleşimlerimizi kurmaya kadar pek çok seçenek olacak. Ana senaryonun kahramanı olan karakteri kadın ya da erkek olarak seçmek mümkün, ancak hikayecilik açısından bu kez karakterimiz bol bol konuşacak.
Aşağıda oyunla ilgili olarak gösterilen çok sayıda videoyu bulabilirsiniz. Fallout 4 için verilen çıkış tarihi 10 Kasım 2015. Oyun aynı anda Windows PC, Xbox One ve PS 4 platformları için çıkacak. Şimdiden önsiparişe açılan oyunun bir de Special Edition versiyonu satışa sunulacak. Bu versiyonda içine akıllı telefonunuzu koyarak çalışır hale getirebileceğiniz bir Pip-Boy kişisel kol bilgisayarı da bulunacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder