20 Haziran 2015 Cumartesi

Galaxy S6 Mini Öncekilerden Daha Güçlü Olabilir!!!!

Samsung’un çıkarmayı planladığı söylenen S6 Mini modelinin özellikleri yabana atılır türden görünmüyor.

Samsung’un Galaxy S6 modeli yeni nesil telefonunu çıkarmasının ardından, beklendiği üzere farklı varyasyonları da gelmeye başladı. Galaxy S6 Edge ve Galaxy S6 Active modelleri ortaya çıktı, ancak henüz beklendiği üzere yeni bir Galaxy S6 Mini modeli boy göstermiş değil.
Ancak Samsung’un olası bir S6 Mini modeli hakkındaki sessizliği sürerken, bir yandan da bu telefonun varlığına dair çeşitli haberler sızmaya devam ediyor. GFX adlı sitede çıkan ekran görüntüleri SM-G9198 kodlu bir telefonun varlığına işaret ediyor. Ayrıca başka bir sitede daha yayınlanan habere göre, dışarı sızan nakliye irsaliyelerinde SM-929F kodlu ve orta sınıf olduğu tahmin edilen, daha önce görülmemiş bir Samsung modelinin kayıtları görülüyor.
Tabii tüm bu sızıntılar gayet yanıltıcı olabilir. Ancak eğer bu haberler gerçekse, S6 Mini hayli iyi bir performans sunacak bir model olabilir. 4,6 inçlik bir ekranı olduğu ve 1280×768 çözünürlük desteklediği düşünülen telefonda, Qualcomm Snapdragon 808 işlemcisi kullanılmış. 2 GB RAM ve 16 GB depolama kapasitesi olduğu ekran görüntüsünden anlaşılan cihazın, 15 MP kamerası var ve Android 5.1.1 işletim sistemi çalıştırıyor.
galaxy-s6-mini

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder