6 Temmuz 2015 Pazartesi

Galaxy Note 5 Tasarım Videosu Sızdı!!!!

Samsung’un Galaxy Note 5’i resmen tanıtmasına daha birkaç ay var. Ancak cihazın tasarımına dair bir video çoktan sızdı!

Samsung Galaxy ailesinin büyük abisi konumunda olan Galaxy Note serisi, beşinci üyesine birkaç ay sonra kavuşacak. Samsung cephesi cihazla ilgili henüz resmi bir açıklama yapmadı ancak bugün internete düşen bir video, iddia edildiği üzere Galaxy Note 5’in 3D modellenmiş bir tasarımını sunuyor.
Paylaşılan video, sızıntılar konusunda popüler Twitter kullanıcısı @onleaks tarafından yüklenmiş ve %80 güvenilir bir kaynaktan geldiği iddia ediliyor. Yayınlanan videoda görüldüğü kadarıyla Galaxy Note 5’in tasarımı, Galaxy S6’ya oldukça yakından benziyor. Daha önceden Galaxy Note 5’te USB Type-C bağlantısının bulunacağı söylenirken yayınlanan videoda ilgili portun olmaması dikkat çekiyor.
Galaxy Note 5’in Eylül ayında gerçekleşecek olan IFA 2015 etkinliğinde resmen tanıtılması bekleniyor. İddialara göre Galaxy Note ailesinin yeni üyesi 2K veya 4K çözünürlükte 5.7 inçlik Super AMOLED ekrana ve sekiz çekirdekli Exynos 7422 işlemciye sahip olacak. Ayrıca yeni Note sürümünün 3100 mAh’lik bir pile sahip olması bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder