23 Temmuz 2015 Perşembe

Samsung Galaxy Note 5 Çıkış Tarihi Belli Oldu!!!!

Samsung’un Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge Plus modellerini ne zaman resmen tanıtacağı belli oldu.

Bir süredir piyasada dolaşan söylentiler, Samsung’un Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge Plus modellerinin çıkış tarihlerini önceden belirlenenden daha erken bir tarihe çekeceğine işaret ediyordu. Apple’ın yeni iPhone 6S ve iPhone 6S Plus modellerini Eylül ayında tanıtması bekleniyor. Samsung yönetiminin bu yüzden tarihi öne çekeceği fısıldanıyordu.
Apple’ın özellikle iPhone 6 Plus modeli büyük ekranlı phablet sınıfı telefon pazarından ciddi bir pay kapmayı başardı. Bu modelin başarısını gören Apple, büyük ekranlı model çıkarmaya devam edecek. Oysa iPhone 6 Plus öncesinde büyük ekranlı bir phablet telefon isteyenler için Apple tarafında bir seçenek yoktu. Bu da Samsung gibi firmalar için bir avantajdı.
Samsung bu avantajı kısmen de olsa yeniden yakalamak için Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge Plus modellerinin resmi çıkış tarihini Ağustos ayına çekmiş bulunuyor. Güney Kore basını kaynaklı haberlere göre bu iki yeni büyük ekranlı phablet telefon, 13 Ağustos tarihinde Amerika’nın New York kentindeki bir etkinlikle resmen tanıtılacak.
Her iki telefonun da tanıtıldıktan kısa bir süre sonra dünya çapında satış sunulması bekleniyor. Fiyatları henüz belli olmasa da, her iki cihazın da üst seviye olması, çok da ucuz olmayacakları anlamına geliyor. Bu strateji Samsung’un beklediği etkiyi yaratacak mı, onu da çok yakında birlikte göreceğiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder