2 Ağustos 2015 Pazar

Samsung Üst Seviyede Fiyat Kıracak!!!!

Samsung önümüzdeki günlerde Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge modellerinin fiyatlarında indirime gitmeyi planlıyor.

Küresel pazarda artan rekabet ve mobil cihaz pazarındaki yavaşlama, Samsung’un da strateji değiştirmesine sebep oluyor. Şirketin 2015 yılındaki kâr oranlarında % 8 oranında düşüş yaşanması alarm zillerinin çalmasına sebep oldu. Samsung Electronics mobil işlemci ve bellek gibi konularda hayli başarılı bir çizgi izlese de, yönetim mobil cihaz satışlarındaki genel düşüşten hayli rahatsız.
Bu yüzden de 13 Ağustos tarihinde piyasaya çıkarılması beklenen Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge Plus modellerinin gelişiyle birlikte, Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge modellerinde fiyat indirimine gidilmesi kararlaştırılmış. Şirketin Galaxy S6 satışlarının arzulandığı seviyelere çıkmaması, fiyatı daha da indirmek zorunda bırakacak.
Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge modellerinde ne kadar fiyat indirimi yapılacağı henüz kesin değil. Ancak üst seviye telefonlara olan genel talebin azalması sadece Samsung’un başını ağrıtan bir durum da değil. Bu yüzde ilgiyi canlandırmak istiyorlarsa fiyatı göze batacak şekilde kırmaları gerekeceği de bir gerçek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder