13 Aralık 2016 Salı

LG Daha Hesaplı Bir V5 Tasarlıyor!!!



LG, V serisi telefonlarına bir de hesaplı V5 modeli eklemeye hazırlanıyor.

LG’nin V10 modeliyle başlayan V serisi telefonları hayli ilgi çekti ve ön plana çıktı. Bir süre önce V20 modelini Avrupa’da satışa çıkaran LG, geçtiğimiz günlerde bu cihazı ülkemizde de resmen tanıttı.
V20 ülkemizde de satışa çıkmaya hazırlanırken, LG bir yandan 2017 senesinde çıkacak olan yeni V modellerini tasarlıyor. Bir sonraki V30 modeliyle ilgili söylentiler bir süredir piyasada dolaşıyordu. Ancak şimdi bunlara yeni bir V modelinin internete sızan görselleri de eklendi.
LG tarafından nispeten hesaplı bir model olarak tasarlandığı iddia edilen V5’in tasarım görselleri sızdırıldı. Bu görsellere eşlik eden iddialara göre V5 modeli tamamen plastik gövdeli olarak tasarlanıyor.
5.3 inçlik ve 1080p çözünürlüklü bir ekranla donatılacak olan V5, çıkabilen bir arka panele ve muhtemelen değiştirilebilir bataryaya sahip olacak. Tasarımda ayrıca microUSB portu, parmak izi okuyucusu ve 3,5 mm kulaklık jakı gibi detaylar da dikkati çekiyor.
LG’nin V5 modelini Ocak ayında düzenlenecek olan CES 2017 fuarında tanıtacağı iddia ediliyor. Büyük ihtimalle 2017’nin ilk çeyreği bitmeden de piyasaya sürülmüş olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder