7 Ocak 2015 Çarşamba

ASUS 500 Milyon Anakart Sattı!!!

ASUS, 500 Milyonuncu Anakart Satışını Tüm Dünyada Hediye Dağıtarak Kutluyor! İşte detaylar…

ASUS, şirketin 1989’daki kuruluşundan bu yana 500 milyonu aşan anakart satışlarını kutluyor. Bu kayda değer dönüm noktasını global bir yarışma ile kutlayan ASUS, dünyanın dört bir yanındaki hayranlarına ve takipçilerine ASUS’un çeyrek yüzyıllık tarihini öğrenme ve benzersiz bir ASUS TUF kasa içinde Z97 bilgisayar da dahil olmak üzere çeşitli ödüller kazanma imkanı sunuyor.
ASUS’un tarihini anlatan özel web sitesindeki yarışma 12 Şubat 2015’e kadar devam edecek. Erişmek için buraya tıklayabilirsiniz…
Dönüm noktasını duyuran ASUS Yönetim Kurulu Üyesi Jonney Shih şu açıklamayı yaptı: “25 yıl boyunca bize destek olan tüm müşterilerimize teşekkür etmek istiyorum. Teknoloji alanında aynı tutkuyu paylaşıyoruz ve onların katkıları sayesinde inanılmazın peşindeki yolculuğumuzda kendimizi devamlı geliştirdik. Pazara daha birçok yenilik getirmekte kararlıyız ve herkesin beğenisini kazanacak kusursuz ve mutluluk verici bir dijital hayat sunmayı hedefliyoruz.”

500 milyon anakart satışını kutlamak amacıyla tüm dünyada ödüller var

Geçmişi dünyada ilklerle dolu olan ASUS; kalıcı yenilikler, kullanıcı odaklı tasarım ve şirket çapında daima en iyi performansı ve güvenilirliği sunma tutkusu ile başarılarının devamlı olmasını sağladı.
Çeyrek yüzyıllık emeği ve başarıyı kutlamak amacıyla dünyanın dört bir yanındaki ASUS hayranlarını ‘500 milyon anakart’ yarışmamıza girerek muhteşem ödüller kazanmaya davet ediyoruz. 12 Şubat 2015 tarihine kadar sürecek olan yarışmaya ziyaretçiler ASUS’un tarihini anlatan web sitesini Facebook sayfalarında paylaşarak veya bu sitede yer alan ASUS’un tarihiyle ilgili kısa bir testi yanıtlayarak katılabilecekler.
Büyük ödül, sınırlı sayıda üretilen Sabertooh Mark S anakart ile donatılmış ve benzersiz bir ASUS TUF kasa içerisinde yer alan muhteşem bir bilgisayar.
Özel olarak hazırlanan ‘500 milyon anakart‘ sitesinde ASUS’un ayrıntılı hikayesi ve son 25 yılda geçtiği dönüm noktaları yer alıyor. Serüveni boyunca ASUS, hem müşterilerine hem de son kullanıcılara her zaman en üst düzeyde kalite ve bağlılık sundu. ASUS Kurumsal Başkan Yardımcısı ve Anakart ve Masaüstü Sistem Birimi Genel Müdürü Joe Hsieh, “İleri seviyeden başlangıç seviyesine kadar tüm kullanıcılar, ASUS’un performansta öncü, ASUS’a özgü yenilikler içeren ve kalitesi kanıtlanmış anakart ürünleri sunmaya devam edeceğinden emin olabilir.” şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder