7 Ocak 2015 Çarşamba

LG G Flex 2 CES 2015’te Tanıtıldı!!!!

LG G Flex2
LG G Flex2

LG’nin yeni kavisli akıllı cep telefonu LG G Flex2, CES 2015’te tanıtıldı. İşte G Flex 2’nin özellikleri…

LG Electronics Las Vegas’ta düzenlenen CES 2015 Fuarında tüketicilerin beğenisine sunduğu yeni kavisli akıllı telefonu LG G Flex2 sekiz çekirdekli 64-bit QualcommSnapdragon 810 işlemci ve Adreno 430 grafik işlemci kullanıyor.

LG G Flex2 Ne Kadar Esniyor?

400 ve 700 milimetre arasında değişen yarıçapta esneyebilen LG G Flex2, arka kısmında buna karşılık 650 milimetre esneyebiliyor. 5.5 inçlik Full HD P-OLED ekran buna uygun tasarlanmış.
Tüm bunların yanında LG G Flex2’nin koruyucu camı LG’nin özel kimyasal uygulamaları ve teknolojisi sayesinde öncekilere göre yaklaşık yüzde 20 oranda daha dayanıklı. Self Healing de tanıtılan önemli özellikler arasında yer alıyor. LG G Flex’te de bulunan özellik geliştirilerek G Flex2’de de kullanılmış ve arka kapaktaki çizilmelerin kendi kendine kapanmasını sağlıyor. Süre 3 dakikadan 10 saniyeye indirilmiş durumda.
Android 5.0.1 işletim sisteminin yanında Gesture View ve Glance View gibi yeni yazılım özellikler sunuluyor.
Entegre edilmiş 3x20MHz Carrier Aggregation desteği servis sağlayıcı bağlantısını da geliştiriyor.
LG G Flex2
LG G Flex2
LG G Flex2’de ilk olarak LG G3 ile ortaya çıkan bir diğer inovatif teknoloji Otomatik Lazer Odaklanma kamera özelliği de bulunuyor. Bu teknoloji LG G Flex2’nin düşük ışıkta dahi kamera ile fotoğrafı çekilen nesne arasındaki uzaklığı lazer ışınlarıyla ölçerek anı yakalamasını sağlıyor. Bu teknoloji LG’nin OIS+ teknolojisi ve ikili LED flaşı ile birleşiyor. Hareketle Çekim özelliği tüm kullanıcılara selfie pozunu yakalamaları için 1,5 metre öteden anlaşılabilen tek bir el hareketiyle fotoğraf çekebilme imkânı tanıyor.
LG G Flex2’nin kavisli yapısıyla geliştirilen kullanıcı deneyimi aynı zamanda yazılım özelliklerine de yansıyor. LG G Flex2 içi tamamen LG uygulamalarının kavisli yapısına göre optimize edilmiş versiyonlarıyla kullanıcıya sunuluyor.
Gesture View özelliği ile selfie ya da fotoğraflar çekildikten hemen sonra görülebiliyor.
Glance View ile saat, gelen mesajlar ve cevapsız çağrılar gibi önemli bilgiler ekran kapalıyken bile aşağı doğru yapılan bir kaydırma hareketiyle görülebiliyor.
Hızlı şarj özelliği ve 3,000mAh’lik gömülü bataryasıyla LG G Flex2, 40 dakikanın altında yüzde 50 doluluk oranına ulaşıyor.
LG Electronics Mobil İletişim Bölümü Başkanı ve CEO’su Juno Cho ise konuyla ilgili şunları söyledi: “ G Flex ile LG’nin öncü ruhunu herkese gösterirken G Flex2 ile kavisli yapıyı daha iyi bir hayat için inovasyon felsefemiz doğrultusunda yeniden yorumluyoruz. G Flex2 mükemmel görüntüsünün yanında akıllı telefon teknolojisinin en son noktasını temsil ediyor”.

LG G Flex2 Ne Zaman Çıkacak?

LG G Flex2 Ocak ayının sonunda ilk olarak Kore’de piyasaya sunulacak. Ardından diğer pazarlarda da kullanıcılarıyla buluşacak. LG G Flex2 Platinum Silver ve Flamenco Red olarak iki renk seçeneğine sahip olacak.

LG G Flex2 Teknik Özellikler:

• Yonga Seti: 2.0GHz 64-bit Sekiz çekirdekli CPU‘ya sahip Qualcomm® Snapdragon™ 810 işlemci
• Ekran: 5.5-inç Full HD Curved P-OLED (1080 x 1920 piksel / 403 ppi)
• Hafıza: 16/32MB eMMC ROM / 2GB DDR4 RAM / microSD yuvası ( 2TB’a kadar )
• Kamera: Arka 13.0MP OIS+ Laser Auto Focus / Ön 2.1MP
• Batarya: 3,000mAh (gömülü)
• İşletim Sistemi: Android 5.0.1 Lollipop
• Boyutlar: 149.1 x 75.3 x 7.1-9.4mm
• Ağırlık: 152g
• Ağ: 4G / LTE / HSPA+ 21/42 Mbps
• Bağlantı: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth Smart Ready (Apt-X) 4.1, NFC,
• SlimPort, A-GPS / Glonass, USB 2.0
• Renk Seçenekleri: Platinum Silver, Flamenco Red
• Diğer: Gesture Shot, Gesture View, Glance View
Bu teknik özelliklerin ülkelere göre değişiklik gösterebileceği de LG tarafından belirtilmiş durumda.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder