27 Ocak 2015 Salı

Dragon Age: Inquisition Müzikleri Şimdilik Bedava!!!!!

Electronic Arts ve BioWare tarafından düzenlenen kampanyayla oyundaki taverna şarkıları iki haftalığına bedava indirilebilecek.

Dragon Age serisinin en son oyunu Inquisition çıktığından beri oyunculardan genellikle hayli iyi notlar aldı. Özellikle oyunun müziklerine gösterilen özen, RPG severleri çok memnun etti. Öyle ki oyunu alanlar arasından BioWare’e yazarak müzikleri nereden bulabileceklerini soran çok fazla kişi olmuş.
Bunun üzerine BioWare oyunun müziklerini farklı servisler üzerinden satışa çıkarmaya karar vermiş. Tüm albümü ücretli olarak 9 Şubat tarihinden sonra satışa çıkaracaklar. Ancak o zamana kadar albümün bir kısmı ücretsiz olarak indirmeye açılmış bulunuyor.
Buradaki bağlantıdan erişebileceğiniz indirme sayfasındaki butona basarak yaklaşık 28 MB boyundaki sıkıştırılmış dosyayı bilgisayarınıza ücretsiz indirebilirsiniz. Bu paketin içinde Skyhold’daki tavernada yerel ozanlar tarafından çalınan şarkılardan on tanesi bulunuyor. Parçaların bestecileri arasında Inon Zur gibi efsane isimler de var.
Ancak paketin içeriği sadece şarkılarla kısıtlı değil. Aranızda müzikle uğraşanlar varsa, paketin içinde şarkıların beste ve güftelerini de bulabileceklerini bilmek, şüphesiz hoşlarına gidecektir! Yaz akşamı kamp ateşinin etrafında otururken gitarla bu parçaları çalabilmek şüphesiz iyi bir değişiklik olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder