12 Ocak 2015 Pazartesi

Samsung Galaxy A7 Resmen Duyuruldu!!!

Samsung’un yeni tasarım felsefesine uygun olarak geliştirilen A serisi telefonlara şimdi de A7 resmen eklendi.

Samsung’un akıllı telefon tasarımını tamamen yenileme girişimi sonucu ortaya çıkan A serileri, metal gövdeleri ile dikkat çekmişti. Firmanın Galaxy A7 modeli hakkında da bir süredir çeşitli söylentiler dolaşıyordu. Ancak CES 2015 fuarının bitişinden sonra, şirket bu modeli resmen duyurdu ve özellikleri hakkında bilgi verdi.
Samsung A7 modeli 5,5 inçlik bir Super AMOLED ekrana sahip olacak ve muhtemelen 1080p çözünürlük sunacak. Diğer A modelleri gibi alüminyum alaşım bir şasi üzerine kurulacak olan telefonda, Samsung’un kendi 8 çekirdekli Exynos işlemcisi kullanılacak. 2 GB RAM ve 16 GB depolama kapasitesine sahip olacak olan A7, ayrıca microSD slotu da barındıracak.
Samsung bu telefonun tek ve çift sim kart destekli iki modelini üretecek. İki model arasındaki yegane fark ise, tek simli modelin işlemci saat hızının biraz daha yüksek olması olacak. 2600 mAh bataryayla gelecek olan A7, Android 4.4 işletim sistemi çalıştıracak. Ancak ileride Lollipop güncellemesi de alacağı tahmin ediliyor.
Samsung A7 modelinin gövde kalınlığı ise 6.3 milimetre ile hayli ince olacak. Arkada 13 MP, önde ise 5 MP kamerası bulunan A7, 4G LTE şebeke desteğine de sahip olacak. Şirketin bu telefonu hangi pazarlarda, ne zaman ve ne fiyatla satışa çıkaracağı ise henüz belli değil. Ancak diğer A serileri gibi bunun da ilk olarak Çin pazarında satışa sunulacağı tahmin ediliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder