9 Mart 2015 Pazartesi

Borderlands: The Pre-Sequel’de Son Perde İniyor!!!!!

Borderlands serilerinin asap bozucu robotu Claptrap’ın sırları bu son DLC ile ortaya çıkacak.

Serinin ilk oyunundan beri Borderlands dünyasının değişmeyen karakterlerinden biri olarak kalan Claptrap, daha önce de kendi adına çıkan DLC’lerde boy göstermişti. Ancak bu kez durum biraz daha farklı olacak. Borderlands: The Pre-Sequal için çıkması planlanan son ek görev paketi olan Claptastic Voyage ile Claptrap’ın hastalıklı zihninin derinlerine ineceğiz.
claptastic-voyage_1
Hikayeye göre Handsome Jack, her zamanki gibi sınırsız güç arayışı içindeyken, pek de hoşlanmadığı robot Claptrap’ın metal beyninin derinlerinde müthiş bir şey keşfeder. Tabii o müthiş şeyin ne olduğunu öğrenmek için DLC’yi oynamamız gerekecek. Ancak şu kadarını diyelim ki, Vault Hunter olarak Jack tarafından Claptrap’ın beynine ışınlanmak ve orada bir macera yaşamak ilginç olabilir. Biraz Tron, biraz da Fantastic Voyage karışımı, geçen yüzyılın klasik olmuş bilim-kurgu filmlerine hoş bir gönderme!
claptastic-voyage_2
Bu son DLC ile Pre-Sequel’e yeni bir hikayenin yanı sıra, bolca yeni silah ve düşman geliyor, ayrıca seviye sınırı da 10 artarak 70’e yükseliyor. DLC’nin resmi çıkış tarihi 24 Mart 2015 olarak belirlenmiş, Season Pass almadıysanız 10 dolar fiyatı olacak. Bu arada aynı gün çıkacak olan Handsome Jack Collection ile Borderlands 2 ve Pre-Sequel‘in, üstelik tüm DLC’leriyle birlikte Xbox One ve PS4 konsollara geleceğini de hatırlatalım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder