3 Temmuz 2015 Cuma

Büyük Telefonlar Pip-Boy Gövdesine Sığmıyor!!!!

Fallout 4 Pip-Boy Edition sürümünü sipariş ettiyseniz, kötü bir sürprizle karşılaşmanız söz konusu olabilir.

Bethesda tarafından E3 fuarında tanıtılan Fallout serisinin son oyunu Fallout 4, beraberinde bir de sürprizle geldi. Pip-Boy Edition olarak adlandırılan kısıtlı sayıdaki özel sürümde, serideki en değişmez aygıt olan Pip-Boy kol bilgisayarının bir kopyası bulunuyordu.
Piyasada fiyatı 120 dolar olan bu özel sürümle birlikte gelen Pip-Boy, gerçekte içine akıllı cep telefonunuzu yerleştirerek kullanacağınız plastik bir şasiden ibaret. Telefona kuracağınız özel bir uygulama ile birlikte ekran görüntüsü ve işlevleri oyundaki Pip-Boy kol bilgisayarına dönüşüyor.
Akıllı telefonunuzu Pip-Boy içine yerleştirmek için cihazla birlikte gelen özel sünger malzemeyi kullanmanız gerekecek. Ne var ki Bethesda cihazın boyutlarını orijinal tasarıma uygun tutmak istediğinden, kullanabileceğiniz telefonların sayısı sınırlı olacak.
Bethesda tarafından yapılan açıklamada, Pip-Boy’un içine konabilecek cep telefonlarının modelleri belirtildi. Buna göre Apple’ın iPhone 4’ten başlayarak iPhone 6’ya kadar olan tüm telefonları, ayrıca Samsung Galaxy S4 ve S5 modelleri Pip-Boy gövdesinin içine sığabiliyor. Ancak iPhone 6 Plus ya da Galaxy S6 gibi nispeten büyük ekranlı modeller için aynı şeyi söylemek mümkün değil. Phablet türü telefon kullanıcıları için Pip-Boy sadece bir süs olarak kalmaya devam edecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder