11 Şubat 2015 Çarşamba

Bethesda İlk Kez E3 Fuarında!

Amerika’da her yıl düzenlenen E3 oyun fuarına ilk kez katılacak olan Bethesda’nın ne duyuracağı büyük tartışma konusu oldu.

Oyun dünyasının en eski markalarından biri olan Bethesda, özellikle geçtiğimiz son bir kaç yılda arka arkaya çıkardığı oyunlarla piyasanın en merakla takip edilen isimlerinden biri haline geldi. Elder Scrolls ve Fallout serilerini başarıyla sürdüren, Dishonored ve Wolfenstein: The New Order gibi yapımlarla büyük fırtına koparan şirket, bu sene sıra dışı bir iş yapmaya hazırlanıyor.
Her yıl Amerika’nın Los Angeles kentinde düzenlenen ve büyük prestiji olan oyun endüstrisi fuarı E3, Bethesda’nın bugüne kadar hiç katılmadığı bir etkinlikti. Ancak 2015 itibariyle Bethesda bu alışkanlığını değiştirmeye hazırlanıyor. Bu sene E3 fuarına katılacak olan şirket, 14 Haziran tarihinde çok özel bir sunum yapacaklarını da duyurdu. E3 fuarı öncelikli olarak oyun yapımcıları ve basına açık olduğundan, katılma imkanı olmayanlar için bu sunumu kendi Twitch kanalları üzerinden de canlı yayınlayacaklar.
Tabii bu duyuru şirketin oyunlarını yakından takip eden büyük oyuncu kitlesinde ciddi bir heyecan yarattı. Bethesda’nın portföyünde çok sayıda büyük oyunun marka hakkı bulunuyor. Fallout, Elder Scrolls, Dishonored, Doom ve hatta Prey gibi oyunların isim haklarını elinde tutan şirketin, E3 fuarında neyi duyuracağı hakkında çok fazla söylenti var. Bazılarına göre bu duyuru bir kaç senedir fısıltıları dolaşan Fallout 4 oyunu hakkında olacak. Ne var ki şimdilik şirketten dışarı pek bilgi sızmıyor. Haziran ayı yaklaştıkça söylentilerin artması kaçınılmaz görünüyor. Umarız Bethesda ortaya çıkan bu beklenti dağının altında ezilmez.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder